‘Leve de Kleine Beerze’,

mooie uitdaging voor Leesberg Landschapsadviezen

Gepubliceerd op: 06/08/2019

Vanuit onze betrokkenheid met ANV Kempenland zijn wij al enkele jaren bekend met de ontwikkelingen rond de SamenwerkingsOvereenkomst ‘de Levende Beerze’, waarin de betrokken gebiedspartijen afspraken hebben gemaakt om samen op te trekken met het oog op de gebiedsontwikkeling rond de beide Beerzen.

Samen met onze partner Ria Bernards van RiDesign hebben wij de uitdaging opgepakt om het riviertje de Kleine Beerze ‘boven water te halen’. Wij gaan het veld in en halen met de bewoners en de lokale bedrijven verhalen op die samen een beeld schetsen van alles wat er leeft en beweegt rond de Kleine Beerze en de aanliggende dorpen. Wij voegen niks toe, maar we halen de trots en het karakter van de streek naar boven, we brengen initiatieven voor het voetlicht en we leggen verbindingen. De Kleine Beerze is de blauwe draad in het proces en we nemen iedereen mee,

op zoek naar de schatkist van de Kleine Beerze

We gaan van start met een rondje langs de gebiedspartijen om de krachten die op het gebied inwerken goed in beeld te krijgen, maar binnenkort komen we bij ook bij u langs. Ook u kunt bijdragen aan het proces, door uw verhaal te vertellen of foto’s met ons te delen. Van harte welkom!

levedekleinebeerze@gmail.com