Nieuw initiatief voor het dal van de Beerze

Cursus voor recreatieondernemers

‘Leve de Kleine Beerze!’ is altijd op zoek naar nieuw perspectief voor het beekdal van De Beerze.

Samen met de ervaren trainers van IVN organiseren wij dit najaar een korte cursus voor Recreatieondernemers om hun gasten nog beter te kunnen meenemen in de rijkdom van het beekdal van De Beerze. Met deze verdieping wordt een meerdaags arrangement heel aantrekkelijk. 

Lees het hieronder:

 

Neem je gasten mee in de schatkist van het dal van De Beerze!

Dit najaar gaat een vierdelige cursus ‘Gastvrij in het Landschap’ van start, helemaal afgestemd op de recreatieve kwaliteiten van het dal van De Beerze. De cursus wordt georganiseerd door ‘Leve De Kleine Beerze!’* in samenwerking met IVN Natuureducatie en is bedoeld voor recreatieondernemers en gastvrije boerderijen. Je kunt je nu inschrijven!

Het beekdal van De Beerze leent zich prima voor dagrecreatie, maar ook voor een langer verblijf. Vooral rust- en kwaliteitszoekers komen naar onze streek. Hier komen bezoekers op adem, te voet, te paard of op de fiets. Er is veel te ontdekken voor recreanten die geboeid worden door het afwisselende landschap, de mooie natuur, het boerenland en het bijzondere erfgoed van de Beerzeregio.

 

Nieuwe mogelijkheden in het beekdal

Jouw gasten hebben belangstelling voor hun omgeving. Leer als gastheer of gastvrouw samen met collega’s, wat dat voor jouw onderneming kan betekenen. Verdiep je in de spannende verhalen van het gebied, vind de mooiste plekjes om je gasten te verwijzen, ontdek de geheimen van het beekdal en de smaak van onze streekproducten om je gasten iets extra’s te kunnen bieden.

 

Van lokale kwaliteit naar meerwaarde

De ervaren trainers van IVN leren je hoe je de kwaliteiten van de streek in kunt zetten voor jouw onderneming. Deze kennis kun je, met je collega’s, vertalen naar concrete producten, diensten of arrangementen voor je gasten. Zo past ook meerdaagse recreatie steeds beter in onze regio.

 

Gastvrij in het Landschap van De Beerze

Wil jij ook graag dat extra’s bieden aan je gasten? Schrijf je dan in voor de cursus ‘Gastvrij in het Landschap van De Beerze’. Deze begint op 28 oktober en vindt plaats in vier dagdelen, op verschillende locaties in de regio.

 

Klik hier!  voor meer info en aanmelden

 

* ‘Leve De Kleine Beerze!’ zet zich in voor de toekomst van het beekdallandschap. Door ondersteuning van ‘Proeftuin De Levende Beerze’ zijn de kosten voor deelname beperkt gebleven.